Kära medlemmar! Nyhetsbrev 13 aug 2018

Först och främst vill jag, i den mån jag inte förmått framföra det till er tidigare, hälsa er varmt och hjärtligt välkomna som medlemmar i Karlstadpartiet Livskvalitet. Vi har en stor och viktig roll att fylla i att förnya politikens färdriktning i Karlstad och sätta stopp för planerna på en Muminpark på Skutbergets Friluftsområde. Och ju fler medlemmar vi blir desto större möjligheter får vi att få gehör för den politik vi vill driva. Så stort, stort tack. Vi har en spännande resa framför oss.

Karlstadpartiet står nu starkare än någonsin

Bakom oss har vi en tid som tyvärr kommit att präglas av en hel del turbulens. Den tiden hoppas och upplever vi nu att vi lagt bakom oss. På det extrainsatta årsmötet visade partiets medlemmar imponerande prov på vilja och handlingskraft och fick en ny, förstärkt styrelse på plats. Mycket glädjande kan vi också konstatera att intresset för att engagera sig i partiets arbete är stort och stadigt växande. Här och nu kan du ta del av vår utökade och förstärkta fullmäktigelista med flera nya, spännande namn. I morgon kommer den att kommuniceras till media. Ett av namnen kan du stifta bekantskap med nedan och flera kommer att presentera sig i kommande nyhetsbrev. Kolla in hela den nya listan här .

Valarbetare sökes. Välkommen på upptaktsträff onsdag den 15 aug kl 17-19

I dagarna har valkampanjen inför kommunalvalet den 9 september inletts. Valstugorna är på plats, affischerna börjar fylla gaturummen och sociala media översvämmas av politiska budskap. Trots en begränsad kassa har vi i Karlstadpartiet goda förhoppningar om att med lite smart nytänkande göra en riktigt bra valrörelse. Men vi behöver din hjälp. I synnerhet handlar det om själva valdagen då vi behöver massor med folk. Redan nu på onsdag den 15 augusti har vi en upptaktsträff på Långgatan 35 på Herrhagen i Karlstad kl 17-19 dit alla medlemmar (samt vänner till er) som vill vara med och hjälpa till i kampanjarbetet är välkomna. Vi presenterar vårt upplägg och du kan skriva upp dig på de aktiviteter som du är sugen på att hjälpa till med. Väl mött. Vi bjuder på the, kaffe och mackor.

Välkommen på valstuga på Skutberget lördag den 18 aug kl 11-15

Nu på lördag den 18 augusti finns Karlstadpartiets representanter på plats på Skutberget för att möta väljarna och berätta mer om partiets politik och visioner, samt för att förtydliga vad kommunens planer på en Muminpark egentligen kommer att innebära. Det finns också möjlighet att prova på lite olika aktiviteter tillsammans med partiets representanter, som kajakpaddling, yoga, jogging och mountainbikecykling. Dessutom anordnar vi en tipspromenad med fina priser samt bjuder på grillat samt fika. Boka lördag 18 aug kl 11-15 redan nu. Vi ses på Skutberget.

Välkommen Johan Olsson. Ny på partiets kommunfullmäktigelista.

–Det jag personligen reagerat starkast mot är känslan av att politikerna inte lyssnar på folket. Av en sorts arrogans mot väljarkåren, säger Johan Olsson, ny på Karlstadpartiets fullmäktigelista. Läs mer om Johan här.

KP Medlem. For Members Only.

För de av er som finns på Facebook har vi nu skapat en egen privat grupp endast för oss medlemmar – KP Medlem. Där kan vi diskutera och debattera med varandra. Fritt och öppet utan att någon annan varken ser eller hör. Sök upp gruppen på Facebook och ansök om medlemsskap. Så ger sig resten självt.

Det var allt för nu. Hoppas få se och träffa er på något av de stundande eventen eller ute på stan i valkampanjandet.

Soliga Karlstadhälsningar,

Peter Sörensen
Politisk talesperson