Karlstadpartiet förstärker. Välkommen Johan Olsson, ny på fullmäktigelistan.

Johan Olsson, 52-årig fyrabarnsfar som till vardags jobbar som handläggare, förstärker nu Karlstadpartiet Livskvalitet


–Det jag personligen reagerat starkast mot
är känslan av att politikerna inte lyssnar på folket. Av en sorts arrogans  mot väljarkåren. Men också mot bristen på insyn och transparens och av att man inte varit tillräckligt öppna i processen, säger Johan Olsson, 52-årig fyrabarnsfar som är en av flera som nu förstärker Karlstadpartiets fullmäktigelista.

Intresset för att engagera sig för Karlstadpartiet Livskvalitet är just nu stort. Bland annat kommer listan till kommunfullmäktigevalet den 9 september att förstärkas med flera intressanta namn. Och vi kommer de närmaste dagarna att presentera några av dem litet närmare här på vår hemsida. Först ut är alltså Johan Olsson, som också har ett starkt intresse för och engagemang i stadsbyggnadsfrågor.

“–Det jag personligen reagerat starkast mot är känslan av att politikerna inte lyssnar på folket. Av en sorts arrogans  mot väljarkåren, säger Johan Olsson.”

–Precis som många andra har jag reagerat mot placeringen av en Muminpark på Skutbergets Friluftsområde. Det är ju Karlstadborna, politikerna och tjänstemännen som ska avgöra var en eventuell nöjespark ska ligga, inte ett finskt företag, säger Johan.

–Jag saknar en plan som tydligare visar var och hur vi ska bygga. Idag känns det som exploatörerna och byggherrarna i lite för hög grad själva avgör den saken.

– Som person är jag en utpräglad lagspelare. Med mitt engagemang i Karlstadpartiet hoppas jag kunna vara med och bidra till en förbättring på de här områdena, avslutar Johan.

  • NAMN Johan OIsson
  • YRKE Handläggare
  • ÅLDER 52 år
  • BOR På Herrhagen i Karlstad
  • FAMILJ Fru och fyra vuxna barn
  • INTRESSEN Karlstadhistoria, stadsbyggnadsfrågor