Vill du också vara med och förnya Karlstadpolitiken? Välkommen som medlem i Karlstadpartiet.

Tycker du som vi att det är dags för ett maktskifte i Karlstad? Passa då på och bli medlem i Karlstadpartiet. Ju fler vi är desto större blir våra möjligheter att vara med påverka i Karlstadpolitiken och driva vår tvärpolitiska agenda för förnyelse och förändring. För ett Skutberget fritt från privatisering och stängsel. För en ansvarsfull förvaltning av kommunens tillgångar. För ökad transparens och medborgerlig insyn i de kommunala beslutsgångarna. För en förbättrad medborgardialog. Och en hållbarare stadsplanering för hela kommunen.

Som medlem får du via vårt digitala medlemsbrev löpande information om vad som händer i partiet och om vilka aktiviteter som du kan delta i om du har tid och lust.

Är du intresserad av att engagera dig lite mer aktivt i vår politiska förnyelseresa så kika i vårt kalendarium på möten som du kan delta på. Politik kan faktiskt vara riktigt roligt. Hjärtligt välkommen 🙂

Att bli medlem kostar 150 kr/år för dig under 26 år, 200 kr/år för dig som är 26 år eller äldre, 100 kr/år för pensionärer och 350 kr/år för familjemedlemskap (på samma adress).

SÅ BLIR DU MEDLEM: 1. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och skicka dem sedan till oss genom att klicka på knappen “Nu blir jag medlem!”. 2. Betala medlemsavgiften till bg 612-6478 eller swisha till 123 264 4052. Ange din e-post som referens. Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska.

    Jag samtycker till att de personuppgifter som jag lämnat i formuläret ovan registreras och behandlas av Karlstadpartiets medlemssekretariat. Uppgifterna behandlas konfidentiellt och med mycket hög säkerhet. Dina personuppgifter behöver hållas för att upprätta röstlängder, för kallelser till medlemsmöten samt olika former av utskick. Vi betraktar medlemskap som fortlöpande, dvs du betraktas som medlem tills du begär utträde. Ansvarig för behandlingen av personuppgifterna är Karlstadpartiet. Önskar du besked om vilka uppgifter som behandlas om dig, har du rätt att en gång per år, kostnadsfritt, få information om detta genom att skicka en skriftlig begäran till: Karlstadpartiet c/o Sörensen 1:a Villagatan 5 65341 Karlstad eller via e-post till info@karlstadpartiet.se. Du har även rätt att begära ändring av felaktiga eller missvisande uppgifter. Kontrollera att dina angivna uppgifter är korrekta och tryck på knappen nedanför för att skicka din ansökan.