Bli medlem i Karlstadpartiet Livskvalitet

Genom att bli medlem i Karlstadpartiet Livskvalitet stödjer du vårt arbete för att försöka stoppa planerna på att göra en Muminpark av centrala delar av Skutbergets Friluftsområde samt för en ny politisk dagordning i Karlstads kommun. Som medlem får löpande information om vad som händer och sker i partiet samt inbjudningar till att delta i möten, arrangemang och aktiviteter anordnade av partiet. Att bli medlem kostar 150 kr/år för dig under 26 år och 200 kr/år för dig som är 26 år eller äldre.

SÅ BLIR DU MEDLEM: 1. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och skicka dem sedan till oss genom att klicka på knappen “Nu blir jag medlem!”. 2. Betala medlemsavgiften till bg 612-6478 eller swisha till 123 264 4052. Ange din e-post som referens. Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska.

    Jag samtycker till att de personuppgifter som jag lämnat i formuläret ovan registreras och behandlas av Karlstadpartiets medlemssekretariat. Uppgifterna behandlas konfidentiellt och med mycket hög säkerhet. Dina personuppgifter behöver hållas för att upprätta röstlängder, för kallelser till medlemsmöten samt olika former av utskick. Vi betraktar medlemskap som fortlöpande, dvs du betraktas som medlem tills du begär utträde. Ansvarig för behandlingen av personuppgifterna är Karlstadpartiet. Önskar du besked om vilka uppgifter som behandlas om dig, har du rätt att en gång per år, kostnadsfritt, få information om detta genom att skicka en skriftlig begäran till: Karlstadpartiet c/o Sörensen 1:a Villagatan 5 65341 Karlstad eller via e-post till info@karlstadpartiet.se. Du har även rätt att begära ändring av felaktiga eller missvisande uppgifter. Kontrollera att dina angivna uppgifter är korrekta och tryck på knappen nedanför för att skicka din ansökan.