Engagera dig

Politiska möten, mingelkvällar, demonstrationer eller kampanjutdelning. Det finns flera sätt att engagera sig i Karlstadpartiet.

Karlstadpartiet Livskvalitet är en nystartad politisk gräsrotsrörelse med fokus på frågor som handlar om det som sker i vår närmiljö samt på en ökad öppenhet och transparens. Vi är i princip alla politiska nybörjare. Det ger oss ett utifrånperspektiv som vi ser som en styrka. Men det innebär också att vi har mycket att lära om hur den politiska världen fungerar.

Ett par gånger i månaden har vi öppna arbetsmöten där vi träffas och pratar om aktuella politiska frågor, vilken politik vi vill driva och hur vi vill utveckla vårt parti. Samt hur vi praktiskt ska göra för att lyckas med det. Ibland av mer formell möteskaraktär. Ibland i form av lättsammare mingelkvällar.

Vi anordnar också en hel del aktiviteter. Det kan handla om allt från studiebesök på olika platser till demonstrationer, manifestationer och utdelning av kampanjmaterial. Vi ser gärna på oss själva som en sorts politiska aktivister.

Ett lämpligt sätt att börja för dig som funderar på att engagera dig i Karlstadpartiet är att besöka ett av våra möten eller en av våra aktiviteter. Det går också bra att ringa någon av våra talespersoner, så berättar de mer om hur du kan engagera dig.

Ett kalendarium över aktiviteter hittar du här – https://www.karlstadpartiet.se/kalendarium/

Varmt välkommen i gänget!