Valupptakt med Karlstadpartiet på Skutberget lördag 18 aug kl 11-15

Den 18 augusti träffar du Karlstadpartiets företrädare i deras valupptakt på Skutberget. Stående frv: Peter Sörensen, Anki Hörnlund; Göran Johansson. Sittande frv: Johan Olsson, EvaBritt Johansson och Anders Halvarsson. Foto: Hanna Jacobsson

 

Lördagen den 18 augusti startar Karlstadpartiet Livskvalitet sin valkampanj på allvar med en valupptakt på Skutberget i Karlstad. Mellan klockan 11 och 15 finns partiets företrädare på plats och berättar mer om vem de är och hur de tillsammans vill förnya och förändra politiken i Karlstads kommun. Under dagen anordnas dessutom en rad aktiviteter som man kan delta i kostnadsfritt, allt från kajakpaddling, mountainbikecykling och löpning, till tipspromenad, kroppsbalansering och yoga. Dessutom bjuder man på kaffe, saft och hembakade bullar, samt korv med bröd.

– Frågan om Skutbergets framtid har ju varit det senaste årets riktigt stora och heta fråga i den lokala politiken, och kommer sannolikt också att bli det i valet. Därför känns det självklart att låta just Skutberget utgöra starten för vår valkampanj, säger partiets talesperson Peter Sörensen.

– Det ser ut att bli strålande väder och vi hoppas på en aktivitetsfylld dag med något för alla åldrar. Särskilt kul känns det att vi lyckats få hit den mycket populära yogaledaren Lena “Shraddo” Järpsten från Stockholm. Motionshallen med utsikt över Vänern är en perfekt plats för den typen av aktiviteter, avslutar Peter Sörensen.

SCHEMA LÖRDAG 18/8 (uppdateras löpande)

HELA DAGEN:
Karlstadpartiets företrädare finns på plats och lyssnar samt svarar på frågor om partiets politik. Motionscentralen är öppen för dusch, ombyte och bastubad. Vi bjuder på saft, kaffe och bullar samt korv och bröd.

MOTIONSHALLEN
11.00–11.45 Kroppsbalansering med Gudridur
12.00-13.00 Soft Yoga med Lena “Shraddo” Järpsten (begränsat antal platser, först till kvarn)

UTOMHUS
11.00 Välkomsttal av Peter Sörensen (vid Motionscentralen)
11.00-15.00 Prova på kajakpaddling med Eda Kajakcenter och Jerry Olsson
12.30 Staketpromenad (en vandring längs den planerade Muminparkens gräns) med Anders Halvarsson
13.00 Välkomsttal av Peter Sörensen (vid Motionscentralen)
13.00 MTB 15 km med Göran Svensson
13.30 Testa Halfbike med Anders Lindhe
14.00 Testa Sveriges vackraste löpspår 5 km med Peter Sörensen