Med förenade krafter vill vi förnya och förbättra Karlstad. Start för Karlstadpartiets valkampanj.

Med förenade krafter vill vi förnya och förbättra Karlstad. Nu är Karlstadpartiets kampanjfolder klar.

I dagarna distribueras Karlstadpartiets nyframtagna kampanjfolder, där partiet berättar mer om sitt partiprogram och hur de vill förnya och förändra Karlstadpolitiken, ut såväl i brevlådor som på gator och torg. Vill du hellre läsa den online kan du göra det i detta inlägg.

I Karlstadpartiets kampanjkontor på Herrhagen i Karlstad lyser flitens lampa sedan några dagar tillbaka extra starkt. Här packas nämligen det nyframtagna kampanjmaterial som sedan ska distribueras ut i brevlådor och på gator och torg.

–Som nystartat parti saknar vi både den ekonomi och de personella resurser som ett etablerat parti har, berättar Peter Sörensen, partiets talesperson. Men via hårt arbetande partifunktionärers och sponsorers försorg har vi ändå lyckats ta fram ett kampanjmaterial som vi är riktigt nöjda med.

Pia Särnehed och Göran Johansson packar kampanjfoldrar i kampanjkontoret på herrhagen i Karlstad.

I kampanjfoldern berättar partiet nu mer om sina politiska hjärtefrågor. Det handlar om vård, skola och omsorg. Om miljö-, stadsbyggnads- och demokratifrågor. Och så naturligtvis om det gångna årets stora snackis och valets stora vattendelare, Skutbergsfrågan.

–Hur man än vrider och vänder på det så kommer Skutbergsfrågan ha ett stort inflytande på årets valresultat, säger Peter Sörensen. Hur stort vet vi först den 10 september. Jag skulle faktiskt nästan vilja kalla kommunalvalet för en folkomröstning om Skutberget framtid.

För dig som redan här och nu vill ta en närmare titt på innehållet i kampanjfoldern kommer de tio sidorna här nedan. Du kan också ladda ner den som pdf-fil här.