Klassiska Skutbergsgården hemvist för Karlstadpartiets årsmöte den 30 mars

Årsmöte på klassisk mark. Skutbergsgården uppfördes 1955 och bär på många minnen.

–2021 var året då vi efter flera års hård kamp slutligen lyckades rädda Skutbergets friluftsområde från privatisering och kommersialisering. Att fira det med att kunna välkomna våra medlemmar till ett årsmöte på plats i den klassiska Skutbergsgården, med milsvid utsikt över Vänerskärgården känns naturligtvis helt fantastiskt, säger Pär Eklund, styrelseordförande i Karlstadpartiet.

Det står nu alltså klart att Karlstadpartiets årsmöte den 30 mars kommer att äga rum på klassisk mark – nämligen på Skutbergsgården på Skutbergets friluftsområde. Gården, ståtligt belägen på krönet av Skutbergets sydligaste udde uppfördes 1955 som en del av utvecklingen av området. Mötet kommer att hållas i serveringen på övervåningen. En lokal som, sitt fina läge till trots, de senaste åren stått tom och oanvänd.

Skutbergsgårdens inneservering har högt i tak, stor öppen spis och vidunderlig utsikt över Vänerskärgården.

–På årsmötet ska vi kika tillbaka på det händelserika året som gått. Och självklart glädjas åt de framgångar vi nått. Och så ska vi blicka framåt mot det stundande kommunalvalet, och besluta om vilka namn som ska stå på Karlstadpartiets lista. Vi har stora och viktiga utmaningar att ta itu med i Karlstad. Det blir ett spännande möte, säger Peter Sörensen, politisk talesperson.

För att ha rösträtt på Karlstadpartiets årsmöte måste man vara medlem och ha betalat medlemsavgiften senast den 9 mars.