Istället för Opinion Live kör vi Karlstadpartietpodden Live. 13/11 kl 14-15 på Espresso House.

 

Prata politik i Karlstadpartietpodden Live den 13/11 kl 14-15 på Espresso House i Karlstad.

För knappa två månader sedan startade Karlstadpartiet Karlstads första podd om lokalpolitik – Karlstadpartietpodden. Under ledning av programledaren, tillika styrelseordförande i partiet, Kenneth Jansson, diskuterar en fast panel tillsammans med inbjudna gäster aktuell politik på ett både allvarligt och lättsamt vis. Avsnitten brukar vara 25–40 minuter långa.

Hittilldags har man hunnit spela in fyra avsnitt av podden. Och när det nu är dags för det femte har man valt att testa ett nytt grepp. Liveinspelning på stan.

–Idén med podden är att försöka hitta nya vägar för att öka intresset för politiken. Att prova att göra den live på stan känns spännande, säger Kenneth Jansson.

Liveinspelningen kommer att äga rum onsdagen den 13 november kl 14-15 på Espresso House i 15-huset på Drottninggatan 15 i Karlstad. Och mellan de tiderna är det bara att droppa in i besökssoffan, ta en fika och prata politik, för den som är sugen på det.

–Vi bjuder på fikabröd och kommer att ha en fast panel på plats hela timmen. Självklart kommer vi att prata en hel del om kommunens Muminplaner. Sedan får de som har lust dyka upp och haka på i samtalet eller lyfta de frågor de vill prata om. Svårare än så är det inte. Sedan får vi se hur det funkar. Det vet man aldrig men det ska bli spännande, säger Kenneth Jansson.

PS. Även politiker från det blågröna styret är välkomna. Om de tycker att formatet är tilltalande. DS