Inhägnat och avgiftsbelagt? Eller fritt och öppet för alla. Ny kampanjfilm från Karlstadpartiet.

Den 9 september är en folkomröstning om Skutbergets framtid, säger Peter Sörensen

Öppet för alla. Eller inhägnat och avgiftsbelagt? Det är temat för Karlstadpartiets nya kampanjfilm som släpptes på onsdagsförmiddagen. En film som vill lyfta det faktum att det är just i kommunvalet Skutbergets öde kommer att avgöras.

–Precis det handlar nämligen kommunalvalet i Karlstad om i år, säger partiets talesperson Peter Sörensen som i filmen försöker få Karlstadborna att få upp ögonen just för detta viktiga vägval.

–De styrande politikerna – M, MP, KD, C och L – vill med stöd av S privatisera och stängsla in centrala delar av friluftsområdet Skutberget för att förvandla det till en avgiftsbelagd finsk Muminpark. Och trots att över 60% av Karlstadborna enligt en opinionsundersökning är emot det, vägrar de lyssna. En röst på ett av dessa partier är en röst för privatisering, stängsel och avgifter, så krasst är det, fortsätter han.

–Kommunalvalet är nu den sista chansen för Karlstadborna att förhindra att delar av Skutberget stängslas in och avgiftsbeläggs. Och att sända den signalen högt och tydligt ända upp i kommunfullmäktige. Jag hoppas att de tar den chansen, avslutar Peter Sörensen.

Här kan du se hela den nya kampanjfilmen. Lägg din röst med omsorg.

.