Därför ska du rösta på Karlstadpartiet den 11 september

Peter, Holger, Evabritt, Anki och Pär. Fem spelare i Karlstadpartiets lagbygge inför valet 2022.

Den 11 september ska du rösta i kommunalvalet. All offentlig makt i Sverige utgår nämligen från folket. Det står i regeringsformen – den grundlag som utgör grunden för vår demokrati. Med din röst är du med och bestämmer hur du vill att Karlstads kommun ska styras de kommande fyra åren. Det kan handla om frågor som till exempel balansgången mellan miljöhänsyn och tillväxt. Om hur, var och hur mycket det byggs. Och hur natur- och kulturmiljövärden ska hanteras.

Karlstadpartiet Livskvalitet bildades inför valet 2018 och är kommunens yngsta parti. Vi är också det enda renodlade lokalpartiet. Under den gångna mandatperioden har vi varit det i särklass mest aktiva oppositionspartiet i kommunfullmäktige.

Och vi håller vad vi lovar. Efter tre års hård kamp lyckades vi, med juridikens hjälp, stoppa privatiseringen av friluftsområdet Skutberget, den huvudfråga vi gick till val på 2018.

Den huvudfråga vi går till val på den 11 september 2022 är att stärka och förbättra äldrevården i Karlstad. En studie av samtliga äldreboenden som vi själva gjort visar nämligen på stora och utbredda kvalitetsbrister i dagens äldrevård. Därför ber vi om din röst för att kunna göra något åt det.

En röst på Karlstadpartiet Livskvalitet är en röst på en stärkt lokaldemokrati, en värdigare äldrevård och en grönare, skönare och hållbarare samhällsplanering.

Vi är dock långt ifrån ett enfrågeparti. Precis som i valet 2018 går vi 2022 till val på ett vasst idéprogram som spänner över hela det politiska spektrat, från miljö- och hållbarhetsfrågor, till stadsplanerings- och demokratifrågor.

En röst på Karlstadpartiet Livskvalitet är en röst på politisk förnyelse. På en stärkt lokaldemokrati, en värdigare äldrevård och en grönare, skönare och hållbarare samhällsplanering.

I vårt 12-sidiga idéprogram och i vår 32-sidiga framtidsvision kan du läsa mer om hur vi vill förnya Karlstads kommun.

Och kom ihåg att varje enskild röst är viktig. Lägger du din röst på Karlstadpartiet Livskvalitet den 11 september så garanterar vi dig att vi kommer att slåss stenhårt varje dag de kommande fyra åren för att driva de frågor vi går till val på.

 

63 förslag på hur vi vill förnya Karlstads kommun.

 

Ett hållbarare och attraktivare Karlstad. Så vill vi se Karlstads kommun utvecklas fram till 2050

 

Vill du ett eget fysiskt exemplar av dem båda hem till din brevlåda så kan du få det genom att swisha 20 kronor till 123 264 4052. Skriv ditt namn och din adress som meddelande. Vill du ha flera ex så addera 10 kr/ex. Du kan också hämta dem i Karlstadpartiets kampanjkontor på Herrhagen (bredvid Herrhagsskolan).